مربا یا لیچار یا رچل یا ریچل  از پختن میوه با شکر به دست می‌آید. این محصول معمولاً در ظرف دربسته نگهداری می‌شود و برای مدت زمان طولانی سالم باقی می‌ماند. از پکتین طبیعی یا مصنوعی و عسل هم می‌توان به عنوان افزودنی استفاده کرد

 


آشپزباشی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

نکته های مهم سایت بهترین سایت راد چنلز | معرفی کانال و پیج **ܜܔܢܜ یه موجود نسبتا خط خطی 2 ܜܔܢܜ** کیوکوشین کاراته جایزان سایت جامع سرگرمی موسیقی و من جی تی ای ایران بروزترین وبسایت دانلود مودهای بازی جی تی ای وی