کارآفرینی می تواند "پادزهری" برای فقر باشد

 

 

فقر در دنیا بیداد می کند. امروزه به عنوان مثال در کشور آمریکا، بر اساس آخرین آمارها، بیش از 38 میلیون نفردر فقر زندگی می کنند که چیزی برابر با 12 درصد جمعیت است. این آن چیزی نیست که وقتی رییس جمهورآمریکا در سال 1964 اعلام "جنگ علیه فقر در جهان" کرد؛ در ذهنش بود. با وجود این که دولت ها میلیاردها دلار صرف مبارزه با فقر می کنند ولی فقر در دنیا هنوز ریشه کن نشده است و هنوز هم برای این که با آن مقابله کنیم؛ باید راه درازی را بپیماییم.

یکی از روش های خوبی که با آن می تون به مردم کمک کرد که خودشان را از نردبان اقتصادی بالا بکشند؛کارآفرینی است. کارآفرینی مطمئن ترین روش پیشرفت برای افرادی است که دارای درآمد کمی هستند و می خواهند خودشان را به طبقه متوسط و یا حتی بالاتر برسانند.

مطالعه ای که در زمینه تجاری انجام گرفت مشخص کرد که "کارکنانی که خودشان صاحب تجارت هایی هرچند کوچک می شوند؛ نسبت به دیگر گروه هایی که درآمد پایین دارند؛ به طور میانگین دارای میزان درآمد بسیار بالاتری می شوند".

کارآفرینی همچنین می تواند برای مهاجرانی که از یک کشوری به کشور دیگر مهاجرت می کنند هم راه خوبی برای درآمدزایی باشند. چون بسیاری از مهاجرانی که از کشوری به کشور دیگر می رسند؛ دانش اقتصادی کمی دارند وبنابراین کارآفرینی به آن ها کمک شایانی می کند.

ولی آغاز کردن یک تجارت جدید آن گونه که می نماید کار آسانی نیست و ممکن است مشکلاتی وجود داشته باشد.این مشکلات مخصوصا هنگامی که وضعیت مالی فرد کارآفرین خوب نباشد خودشان را بیشتر نشان می دهند. ولی در صورتی که فردی آغاز به کارآفرینی کند می تواند انتظار داشته باشد که زندگی بهتری را تجربه کند. آغاز کردن یک تجارت جدید  بخشی از رویایی بوده که بسیاری از افراد، مخصوصا آن دسته از افرادی که در پایین ترین پله های نردبان اقتصادی قرار دارند همواره در سر می پرورانده اند. متاسفانه دولت ها همواره موانع زیادی را سر راه این افراد قرار داده اند ولی با فایق آمدن به این موانع کارآفرینان می توانند زندگی بهتری را برای خودشان و خانواده شان ایجاد کنند.

 

کارآفرینی می تواند فقر را ریشه کن کند. به عنوان مثال فرض کنیم که فردی که دارای شرایط مالی خوبی نیست، به عنوان کارآفرین، یک تجارتی را ایجاد کند و 5 نفر دیگر را هم در این تجارت بکارگیرد. در چنین شرایطی هم وضعیت مالی خود فرد خوب می شود و هم  برای 5 نفر دیگر اشتغال زایی ایجاد شده است و این 5 نفر هم از فقر خارج شده اند. به این ترتیب با استفاده از کارآفرینی 6 نفر از فقر نجات پیدا کرده اند. بنابراین می توان گفت که کارآفرینی به نوعی "پادزهر" فقر است.


کارآفرینی کارآفرینی ,تواند ,تجارت ,خودشان ,کشور ,مالی ,داشته باشد ,وضعیت مالی ,زندگی بهتری ,کشور دیگر ,نردبان اقتصادی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان ولی الله پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان ابزار مال انقلاب ایران اسلامی همه چیز درباره تعمیرات وسایل خانگی