اگر شما مشاور یا معلمی برای کارآفرینان هستید باید بتوانید حداقل چهار نوع از کارآفرینان را از هم تشخیص دهید. اگر نتوانید این کار را انجام دهید احتمالا در انجام وظایف خود دچار مشکل میشوید. هر نوع کارآفرین دلایل مختلفی برای شروع کار دارد، توصیههای خاص خود را میطلبد و روش یادگیری متفاوتی دارد.
با ما همراه باشید تا در این نوشته با انواع کارآفرینی آشنا شوید.
انواع کارآفرینی :
کارآفرین سنتی:
تجارتهای سنتی آنهایی هستند که سالهای سال دوام آوردهاند، مانند رستورانها، گاهها، نجاریها، آرایشگاهها، مکانیکیها و شرکتهایی که به عملکرد جامعهی ما کمک میکنند.تجارتهای درحال رشد معمولا در حوزهی تهیهی نرمافزار و برنامه برای گوشیهای هوشمند و تبلتها، مشاوره، ارتباطات و بازاریابی، تولید تجهیزات پزشکی و اطلاعات تجاری فعالیت دارند. تجارتهای سطح بالا در این گروه قابل بهبود هم هستند.

کارآفرین درحال رشد:
کارآفرین در حال رشد یا تیم او میخواهند تجارتی را شروع کنند که رشد خواهد داشت، مشتریهای بسیاری جذب خواهد کرد و پول زیادی به دست خواهد آورد. این افراد ممکن است امیدوار باشند که روزی کل شرکت را بند و زندگی راحتی داشته باشند. این کارآفرینان جاهطلب هستند، سخت کار میکنند و وقت خیلی کمی برای ارتباط با افراد خارج از شرکت دارند معمولا تحصیلات علمی و تکنیکیِ دانشگاهی دارند و گاهی اوقات کار خود را بعد از فارغ التحصیلی شروع میکنند. سایر افراد ممکن است سالها تجربهی کار کردن در صنعت را داشته باشند و همراه با همکاران خود ایدهی تجارت جدید را پرورش داده باشند.
وقتی کارآفرین در حال رشد، که اغلب اوقات مرد است، با مشاور کارآفرینی ملاقات میکند، اغلب اوقات پروژهی تجاری خود را در غالب طرحی تجاری ارایه میکند.

کارآفرین پروژه محور:
کارآفرین پروژه محور اساسا در یکی از رشتههای علوم انسانی تحصیل کرده و تخصص دارد. شاید در رشتههای هنر و روانشناسی لیسانس یا فوقلیسانس دارد، هنرپیشهای است که در کار تئاتر تجربه دارد، ماماست و به مادران کمک میکند تا برای تولد اولین نوزاد خود آماده شوند یا طراح گرافیک است.
شرکت معمولا روی این تمرکز دارد که چه چیزی برای افراد جالب است، به مؤسس شرکت فرصت کار کردن و رشد کردن میدهد، و به روشهایی عمل میکند که از نظر اخلاقی صحیح هستند. اگر کارآفرین پروژه محور یک کار خسته کننده و معمولی را پیدا کند که شامل موارد مورد علاقهاش میشود احتمالا آن را میپذیرد، ولی چنین شغلی اغلب وجود ندارد.
انگیزهی او برای شروع یک کار جدید ممکن است نیتی از شرایطی باشد که کارفرمای او برای مشتریان و مراجعان ایجاد کرده است و این کارآفرین میخواهد شرایط را بهتر کند. یا اینکه اخیرا بیکار شده است و میخواهد ببیند آیا میتواند بالاخره به رؤیایش برسد و با استفاده از دانش و تخصص خود پول به دست آورد.

کارآفرین سبک زندگی:
کارآفرین سبک زندگی احتمالا زن میانسالی است که در این برهه از زندگی کشف کرده است که شناختی از زندگی دارد و میتواند خلاق باشد ممکن است در گذشته معلم، کارگردان هنری یا منشی بوده باشد. فرزندان او بزرگ شدهاند و حالا وقت دارد علاوه بر فرزندان و شغل، به جنبههای دیگر زندگی خود بپردازد.
کارآفرین سبک زندگی علاقهی زیادی دارد که تجارت بخشی از زندگی او باشد، چون که این تجارت نشان دهندهی جنبهی جدیدی از شخصیت اوست. این تجارت مهمترین بخش زندگی او نیست، هنوز هم فرزندان و زندگی شخصی از اهمیت بالاتری برخوردار هستند.و ندرتا اتفاق میافتد که این کارآفرین به درآمد تجارت خود نیاز داشته باشد.
کارآفرین سبک زندگی اغلب تحصیلات بالایی دارد، ولی از این تحصیلات برای فعالیتهای تجاری استفاده نمیکند. او دانش مورد نیاز برای شروع این تجارت را معمولا از طریق آموزش نیمهوقت یا دورههای آخر هفته به دست میآورد درآمد مادران شاغل میتواند کمکی برای درآمد خانوادگی باشد، کارآفرین سبک زندگی معمولا خانم است.
کارآفرینی کارآفرین ,زندگی ,تجارت ,معمولا ,تجاری ,افراد ,برای شروع ,انواع کارآفرینی ,پروژه محور ,کارآفرین پروژه ,داشته باشند منبع
درباره این سایت