مربا یا لیچار یا رچل یا ریچل  از پختن میوه با شکر به دست می‌آید. این محصول معمولاً در ظرف دربسته نگهداری می‌شود و برای مدت زمان طولانی سالم باقی می‌ماند. از پکتین طبیعی یا مصنوعی و عسل هم می‌توان به عنوان افزودنی استفاده کرد

 


آشپزباشی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

آشپزباشی پلی ساختم خرید و فروش سیگار الکتریکی فروشگاه مجازی و مکانی ثائر saerMarket@ شرکت فنی مهندسی آنا صنعت اسرار کانال تلگرام اپکس لجند موبایل آموزش جامع کسب درآمد از اینترنت